Μακιγιάζ

Όπως και αν το προτιμάμε, natural ή βραδινό, το μακιγιάζ αναδεικνύει τα φυσικά μας χαρακτηριστικά και φτιάχνει τη διάθεσή μας. Ενημερωνόμαστε συνεχώς για όλες τις νέες τάσεις στο μακιγιάζ, χρησιμοποιούμε πολλές διαφορετικές τεχνικές και εξαιρετικά επαγγελματικά προϊόντα και σας προσφέρουμε ένα μακιγιάζ που θα αναδείξει την ομορφιά σας και θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας.

Νυφικό μακιγιάζ

Κάθε γυναίκα θέλει να νιώθει ξεχωριστή, όμορφη και λαμπερή την πιο σημαντική ημέρα της ζωής της. Στο γάμο της! Εκτός από το νυφικό φόρεμα και τα μαλλιά, το μακιγιάζ είναι πολύ σημαντικό στοιχείο για να ολοκληρωθεί η εικόνα μιας υπέροχης νύφης.

100€ (2 ώρες)

Περισσότερα

Σε αυτή την περίπτωση χρειάζεστε τη βοήθεια ενός ειδικού. Η αγάπη για την δουλειά μου με κάνει να προσφέρω το καλύτερο αποτέλεσμα σ΄αυτή την μοναδική στιγμή της ζωής σας.

Το μακιγιάζ που θα επιλέξουμε πρέπει να αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας όσο γίνεται περισσότερο. Έχοντας την γνώση και την ευαισθησία που απαιτείται γι’αυτή την τόσο όμορφη και λαμπερή ημέρα εγγυώμαι ένα αποτέλεσμα που θα είναι μοναδικό για σας!

Δείτε προϊόντα μας

[dt_products_carousel slides_on_wide_desk=”5″ slides_on_desk=”5″ slides_on_lapt=”4″ arrow_bg_width=”36x” arrow_border_width=”0px” r_arrow_icon_paddings=”0px 0px 0px 0px” r_arrow_v_offset=”0px” l_arrow_icon_paddings=”0px 0px 0px 0px” l_arrow_v_offset=”0px” ids=””]

Breathe. Grow. Live.

Beauty Harmony & Spa

Δείτε τη δουλειά μας