Μακιγιάζ

Όπως και αν το προτιμάμε, natural ή βραδινό, το μακιγιάζ αναδεικνύει τα φυσικά μας χαρακτηριστικά και φτιάχνει τη διάθεσή μας. Ενημερωνόμαστε συνεχώς για όλες τις νέες τάσεις στο μακιγιάζ, χρησιμοποιούμε πολλές διαφορετικές τεχνικές και εξαιρετικά επαγγελματικά προϊόντα και σας προσφέρουμε ένα μακιγιάζ που θα αναδείξει την ομορφιά σας και θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας.

Βραδινό μακιγιάζ

Το βραδινό μακιγιάζ λόγω του τεχνητού φωτισμού πρέπει να είναι πιο εντυπωσιακό και πιο λαμπερό. Γι’αυτό συνήθως πρέπει να τονίζουμε τα δυνατά μας σημεία, καθώς αυτά είναι που θα μας χαρίσουν επιπλέον βλέμματα θαυμασμού.

50€ (60 λεπτά)

Περισσότερα

Καλό είναι, λοιπόν, να αφεθείτε στα χέρια μιας ειδικού makeup artist που θα σας προσφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και θα σας κάνει ξεχωριστή!

Δείτε προϊόντα μας

[dt_products_carousel slides_on_wide_desk=”5″ slides_on_desk=”5″ slides_on_lapt=”4″ arrow_bg_width=”36x” arrow_border_width=”0px” r_arrow_icon_paddings=”0px 0px 0px 0px” r_arrow_v_offset=”0px” l_arrow_icon_paddings=”0px 0px 0px 0px” l_arrow_v_offset=”0px” ids=””]

Breathe. Grow. Live.

Beauty Harmony & Spa

Δείτε τη δουλειά μας