Ραδιοσυχνότητες προσώπου (Rf)

Θεραπεία Προσώπου για έντονη επιδερμική σύσφιξη, λείανση λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

90€ ( 70 λεπτά)

Είναι μια καινοτόμος μέθοδος για ανόρθωση και σύσφιξη. Πρόκειται για μια μη επεμβατική θεραπεία που διορθώνει το περίγραμμα του προσώπου. Οι rf ραδιοσυχνότητες δεν προκαλούν φωτοευαισθησία και είναι κατάλληλες για όλους τους τύπους δέρματος.

Μπορεί να σβήσει τις ρυτίδες και να εξαλείψει την χαλάρωση. Η συσκευή που χρησιμοποιείται θερμαίνει τους ιστούς του προσώπου με αποτέλεσμα να ανορθώνεται το δέρμα και να χαρίζεται μια όψη lifting  στο πρόσωπο.

Γενικά οι ραδιοσυχνότητες είναι μια θεραπεία απόλυτα ασφαλής και ευεργετική για το δέρμα. Αν όμως υπάρχουν εμφυτεύματα στο πρόσωπο, αν είσαι έγκυος, αν έχεις βηματοδότη ή ευρειαγγείες καλό θα ήταν να αποφύγεις την θεραπεία.

Οι RF Ραδιοσυχνότητες :

  • Bελτιώνουν το περίγραμμα του προσώπου
  • Συσφίγγουν το δέρμα 
  • Μειώνουν το διπλοσάγονο
  • Λειαίνουν τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες ακόμα και σε ευαίσθητες περιοχές του προσώπου όπως  η περιοχή περιμετρικά των ματιών και των χειλιών.

Το αποτέλεσμα των RF Ραδιοσυχνοτήτων είναι άμεσα ορατό και έχει διάρκεια πολλών μηνών έως ετών αρκεί να συντηρηθεί σωστά, δηλαδή κάνοντας μία θεραπεία 1 θεραπεία ανά 4-8 εβδομάδες. Αξίζει, ωστόσο, να επισημανθεί ότι η διάρκεια του αποτελέσματος σχετίζεται σε μεγάλο βαθμό με παράγοντες όπως η ηλικία του ασθενή και ο τρόπος ζωής του.