Πρεσσοθεραπεία

Η πρεσσοθεραπεία  αποτελεί ιδανική θεραπεία λεμφικής αποσυμφόρησης και αντιοιδηματικής δράσης.

30€ ( 30 λεπτά)

Oι μικροπιέσεις (με αέρα) που δημιουργεί βοηθούν στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού, στην αύξηση των καύσεων και στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.  Η αίσθηση που δημιουργεί μετα το πέρας της θεραπείας είναι μοναδική, αφού νιώθουμε ξεκούραση και σωματική ευεξία. Οι πιέσεις γίνονται σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος προκειμένου να ενεργοποιήσει την κυκλοφορία της λέμφου. Η λέμφος «ξεμπλοκάρει» και οι τοξίνες αποβάλλονται πιο εύκολα. . Πρόκειται για μια συσκευή 4 σε 1   που αποτελείται από μια ειδική φόρμα διοχέτευσης αέρα 8 τομέων που επιταχύνει την λεμφική παροχέτευση. Η διοχέτευση του αέρα σε κάθε έναν από τους  8 τομείς της φόρμας, ελέγχεται από μικροεπεξεργαστή και συνδυάζει 4 κύριες λειτουργίες.

  • ΜΥΟΔΙΕΓΕΡΣΗ
  • ΥΠΕΡΥΘΡΗ ΘΕΡΜΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
  • ΠΡΕΣΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
  • ΜΑΓΝΗΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΧΑΜΗΛΩΝ ΡΕΥΜΑΤΩΝ

Μια υπέρυθρη δέσμη θερμαίνει το σώμα, το οποίο μέσω της αναπτυσσόμενης υπεραιμίας και εφίδρωσης διευκολύνει την αποβολή τοξινών .
Είναι η ιδανική θεραπεία για ολόκληρο το σώμα γιατί ο συνδυασμός της ηλεκτροθεραπείας των μυών μαζί με την υπέρυθρη θερμοθεραπεία και το λεμφικό drainage προσφέρει άριστα αποτελέσματα στην διάσπαση του λίπους.

Μέσω μικροϋπολογιστή έχουμε την δυνατότητα επιλογής του προγράμματος θεραπειών για την ικανοποίηση των ατομικών απαιτήσεων του πελάτη. Επίσης έχουμε την δυνατότητα τροποποίησης των παραμέτρων της κάθε θεραπείας για βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων και εξατομίκευση των προγραμμάτων θεραπειών.

Η πρεσσοθεραπεία είναι πολύ ευεργετική για την τόνωση της ροής του αίματος και προσφέρει μια εξαιρετική μέθοδο για την βελτίωση χρόνιων προβλημάτων που συνδέονται με την κακή κυκλοφορία (φλεβική και λεμφική ανεπάρκεια), οίδημα και βαριά πόδια.