ΣΩΜΑΤΟΣ Υπάρχουν 27 προϊόντα

ΣΩΜΑΤΟΣ

ΣΩΜΑΤΟΣ

Οι θεραπείες που υπόσχονται να σας χαρίσουν σμιλεμένο κορμί.
Οι νέες τεχνολογίες σας απαλλάσουν από το περιττό λίπος και προσφέρουν σύσφιξη του δέρματος στα σημεία που χρειάζεται.

ανα σελίδα
Αποτρίχωση  με ζεστό κερί (ρολέτα). Η αποτρίχωση με ζεστό κερί (ρολέτα) είναι μια ενδεδειγμένη μέθοδος αποτρίχωσης  γρήγορη και αποτελεσματική.
15,00 €
Η τεχνολογία Cavitation RF είναι ευρέως διαδεδομένη ως η πιο αποτελεσματική θεραπεία για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και την απώλεια του τοπικού πάχους.
60,00 €
Το λεμφικό μασάζ βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και διευκολύνει την κυκλοφορία της λέμφου, με αποτέλεσμα ο οργανισμός να απελευθερώνεται από τις τοξίνες. Ενισχύοντας την τοπική κυκλοφορία μειώνεται δραστικά η κυτταρίτιδα και βελτιώνεται η υφή του δέρματος. Η πρεσσοθεραπεία είναι μια μέθοδος η οποία επιταχύνει την λεμφική παροχέτευση.
25,00 €
Είναι μια τεχνική μάλαξης που αποσκοπεί στη φυσική διέγερση του λεμφικού συστήματος. Κύριος στόχος του είναι η διέγερση των λεμφαδένων, για να επιτευχθεί έτσι η διευκόλυνση της κυκλοφορίας του λεμφικού υγρού.  Η κάθε συνεδρία διαρκεί 60΄.
50,00 €
Η αποτρίχωση με laser είναι η διαδικασία αφαίρεσης της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας μέσω της έκθεσης σε παλμούς φωτός λέιζερ που καταστρέφουν το θύλακα της τρίχας.
20,00 €
Ο όρος «θαλασσοθεραπεία» προέρχεται από τις λέξεις «θάλασσα» και «θεραπεύω» και δηλώνει τη χρήση των στοιχείων της «θάλασσας» (θαλασσινό νερό, φύκια, θαλάσσια ιζήματα και άλατα) για θεραπευτικούς σκοπούς.
50,00 €
Η σοκολατοθεραπεία είναι μια συνολική συνεδρία θεραπείας βασισμένη στη σοκολάτα και έχει μια σειρά από θεραπευτικά αποτελέσματα.
50,00 €
Μια εξειδικευμένη θεραπεία που φτάνει κάτω από την επιδερμίδα στο δέρμα μέχρι τον λιπώδη ιστό, προσφέροντας στο δέρμα σύσφιξη, τόνωση, λιποδιάλυση και ελαστικότητα, δρώντας ανώδυνα και ευχάριστα.
80,00 €
Το Deep Tissue Massage στοχεύει στην απομάκρυνση της έντασης από το σώμα, η οποία προκαλείται από χρόνια πρότυπα στάσης ή κίνησης του σώματος (κακή στάση ύπνου ή στην εργασία, επαναλαμβανόμενες κινήσεις, αθλητική δραστηριότητα, παλιός τραυματισμός) και αποτελεί το ιδανικότερο μασάζ στο menu των καλύτερων spa παγκοσμίως.
80,00 €
Απόκτησε το μαύρισμα που επιθυμείς με τον πιο γρήγορο και κυρίως ασφαλή τρόπο με αερογράφο ή αλλιώς spray tan.
30,00 €
Πείτε αντίο στο τοπικό πάχος! Σε οποιαδήποτε σημείο του σώματος υπάρχει επίμονο τοπικό πάχος, η Κρυολιπόλυση μπορεί να εξαλείψει το πρόβλημα ανώδυνα και μη επεμβατικά!
150,00 €
Η Ρεφλεξολογία είναι μια ήπια, φυσική, συμπληρωματική και ολιστική μέθοδος, η οποία βασίζεται στην ύπαρξη αντανακλαστικών σημείων στα πέλματα, τις παλάμες και τα αυτιά.
60,00 €
Προβολή 1 - 12 από 27 προϊόντων

Είπαν για εμάς!