Συμβουλές Μακιγιάζ

Posted By: Maria Liascou In: Sub Category 1 On: Friday, November 18, 2016 Hit: 176

Όταν μιλούν οι αγαπημένοι makeup artists των stars εμείς παρακολουθούμε με προσήλωση, κρατάμε σημειώσεις και- εννοείται- δοκιμάζουμε τα tricks με τα οποία μεταμορφώνουν τις διάσημες πελάτισσές τους! 

1. Concealer:

 Βάλτε μια μικρή ποσότητα στην εσωτερική και εξωτερική γωνία των ματιών σας καθώς και κατά μήκος της κάτω γραμμής των βλεφαρίδων για να κρύψετε κοκκινίλες και μαύρους κύκλους. Βάλτε επίσης μια μικρή ποσότητα πάνω στο κόκκαλο των φρυδιών, συμβουλεύει ο Troy Surratt, ο οποίος συχνά χρησιμοποιεί concealer ή φον ντε τεν σε αυτό το σημείο αντί για σκιά γιατί όπως λέει κάνει τα μάτια να δείχνουν πιο ανοιχτά και νεανικά, με έναν φυσικό τρόπο. 

2.  "Πολλές φορές "τσακώνομαι" με τις ηθοποιούς για αυτό τον λόγο: γιατί θέλω να τονίσω με το μολύβι το κάτω βλέφαρο! Αντίθετα με ό,τι κυκλοφορεί ευρέως, η γραμμή στο κάτω βλέφαρο κάνει τα μάτια να φαίνονται πιο μεγάλα", εξηγεί η Jillian Dempsey. Το μυστικό είναι να αποφύγετε την έντονη γραμμή. Χρησιμοποιήστε ένα μολύβι khol και στη συνέχεια περάστε το δάχτυλό σας πάνω από τη γραμμή για να την κάνετε ακόμα πιο απαλή, συμβουλεύει. 

3. Το blending είναι απαραίτητο. Έχετε πάντα στο νεσεσέρ σας ένα καθαρό πινέλο ματιών και αφού τελειώσετε με το μακιγιάζ, περάστε το με το πινέλο με κινήσεις δεξιά-αριστερά (όπως κάνει ο υαλοκαθαριστήρας). Έτσι η σκιά σας θα είναι πιο μαλακή και το αποτέλεσμα θα είναι ένα με τα μάτια σας, εξηγεί η Dempsey.

4. Στο τέλος, θα χρειαστείτε μια λάκ- ναι, σωστά διαβάσατε! Πάρτε ένα καθαρό βουρτσάκι για τα φρύδια (ή ακόμα και ένα καθαρό βουρτσάκι από μια μάσκαρα που έχει τελειώσει), ψεκάστε το με μια ελαφριά λακ και περάστε το από τα φρύδια σας. Με αυτό τον τρόπο οι τριχούλες σταθεροποιούνται χωρίς να γυαλίζουν ή να είναι "άκαμπτες". Ακόμα και αν δεν γεμίζετε τα φρύδια σας με μολύβι ή σκιά, και μόνο το ότι θα τα περάσετε με το βουρτσάκι θα κάνει τη διαφορά. 

Είπαν για εμάς!