ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΥΤΟΛΟΓΗ Μεγαλύτερη προβολή

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΥΤΟΛΟΓΗ

ipl

Πρόκειται για μια μέθοδο μεσοθεραπείας η οποία τελευταία κερδίζει συνεχώς έδαφος λόγω των πολύ θεαματικών αποτελεσμάτων που έχει.

220,00 €


 Η διαφορά της από την κλασσική ετερόλογη μεσοθεραπεία έγκειται στο οτι η μέθοδος αυτή αξιοποιεί τα ενεργοποιημένα αιμοπετάλια που βρίσκονται στο αίμα μας για την αναγέννηση του δέρματος μας και τελικά την απάλυνση των ρυτίδων, αντί για το υαλουρονικό οξύ και τις βιταμίνες που χρησιμοποιούμε στην ετερόλογη μεσοθεραπεία.

Τα αιμοπετάλια αποκοκκιώνονται και απελευθερώνουν αυξητικούς παράγοντες και κυτοκίνες που ενεργοποιούν τη διαδικασία της επούλωσης, δηλαδή την ανάπλαση των ιστών ,την αγγειογένεση για καλύτερη οξυγόνωση του δέρματος και την ενεργοποίηση των ενήλικων βλαστοκυττάρων που μετατρέπονται σε ώριμα κύτταρα. Έτσι, ξεκινά η παραγωγή ινών κολλαγόνου και ελαστίνης. Επίσης το πλάσμα περιέχει πρωτεΐνες, ιχνοστοιχεία, βιταμίνες και άλλες ουσίες θρεπτικές για το δέρμα.

Ο γιατρός λαμβάνει μικρή ποσότητα αίματος απλό περιφερική φλέβα το οποίο φυγοκεντρείται σε εξειδικευμένο μηχάνημα για το διαχωρισμό πλάσματος και αιμοπεταλίων από τα άλλα έμμορφα στοιχεία του αίματος. Στη συνέχεια λαμβάνεται το πλάσμα με τα αιμοπετάλια και με λεπτή βελόνα εγχέεται το υλικό στην περιοχή που θέλουμε σύσφιξη και ενυδάτωση, αφού πριν έχει εφαρμοστεί αναισθητική κρέμα εφόσον κριθεί απαραίτητο. Η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ και τη ραχιαία επιφάνεια των χεριών. Η διάρκεια της είναι 45-60 λεπτά.

H αυτόλογη μεσoθεραπεία εξασφαλίζει εξαιρετικά αποτελέσματα κατά του αφυδατωμένου και ταλαιπωρημένου δέρματος, γιατί επιτυγχάνει βαθιά ενυδάτωση και βελτιώνει το σφρίγος και τον τόνο του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα θρέφει και αναζωογονεί το πρόσωπο. Επιπλέον βοηθάει στην μείωση ρυτίδων που δημιουργούνται λόγω της φωτογήρανσης και βελτιώνει πολύ τις ουλές από ακμή.

Επειδή χρησιμοποιούνται ενεργά συστατικά που προέρχονται απευθείας από την ασθενή δεν υπάρχει κίνδυνος αλλεργικών αντιδράσεων και είναι απόλυτα ασφαλής ιδιαίτερα για άτομα που φοβούνται ενέσεις με ξένα προς το σώμα υλικά.
Ήπιος ερεθισμός μετά τη θεραπεία που υποχωρεί σε 1-2 ώρες και σπάνια κάποιες εκχυμώσεις στα σημεία έγχυσης που όμως υποχωρούν σε δύο-τρείς μέρες.

Προτείνονται 2-4 συνεδρίες το χρόνο ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος. Μπορεί να συνδυαστεί με άλλες μη επεμβατικές θεραπείες σύσφιξης και ενυδάτωσης του προσώπου όπως ενέσιμα εμφυτεύματα με υαλουρονικό οξύ, καθώς και με τη νέα μέθοδο MicroLift με απορροφήσιμα νήματα για αποτέλεσμα lifting .

Είπαν για εμάς!