Θεραπείες σώματος

Οι θεραπείες που υπόσχονται να σας χαρίσουν σμιλεμένο κορμί.
Οι νέες τεχνολογίες σας απαλλάσουν από το περιττό λίπος και προσφέρουν σύσφιξη του δέρματος στα σημεία που χρειάζεται.

Aποτρίχωση με laser

Η αποτρίχωση με laser είναι η διαδικασία αφαίρεσης της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας μέσω της έκθεσης σε παλμούς φωτός λέιζερ που καταστρέφουν το θύλακα της τρίχας.

Περισσότερα

Η αποτρίχωση με laser είναι η διαδικασία αφαίρεσης της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας μέσω της έκθεσης σε παλμούς φωτός λέιζερ που καταστρέφουν το θύλακα της τρίχας.

Η βασική αρχή πίσω από την αποτρίχωση με laser είναι η επιλεκτική φωτοθερμόλυση  η αντιστοίχιση ενός συγκεκριμένου μήκους κύματος του φωτός με τη διάρκεια του παλμού για να επιτευχθεί η βέλτιστη επίδραση επί ενός στοχευμένου ιστού με ελάχιστη επίδραση στον περιβάλλοντα ιστό. Το laser μπορεί να προκαλέσει στοχευμένη βλάβη θερμαίνοντας επιλεκτικά τη μελανίνη, στην περιοχή που υπάρχει ανάπτυξη της τρίχας, το θυλάκιο, ενώ δεν βλάπτεται το υπόλοιπο  δέρμα.

Το laser αποτρίχωσης στέλνει μία ακτίνα υψηλής συγκέντρωσης φωτός στους θύλακες των τριχών. Το χρώμα στα θυλάκια απορροφά το φως καταστρέφοντας την τρίχα. Το laser μπορεί να στοχεύσει επιλεκτικά σκούρες, χονδρές τρίχες αφήνοντας το γύρω δέρμα άθικτο. Κάθε παλμός του laser παίρνει ένα κλάσμα του δευτερολέπτου και μπορεί να στοχεύσει πολλές τρίχες ταυτόχρονα.Πόσο ασφαλής είναι η laser αποτρίχωση;

Η αποτρίχωση με laser έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής τα τελευταία χρόνια.Όμως πρέπει να λαμβάνεται υπόψη ότι δεν είναι το laser που κάνει την δουλειά. Απαιτείται φυσικά ένα αξιόπιστο και σύγχρονο μηχάνημα που συντηρείται σωστά και είναι νέας τεχνολογίας καθώς και ένας έμπειρος  πιστοποιημένος  χειριστής που γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες αυτής της δημοφιλούς θεραπείας . Βεβαιωθείτε ότι ο χειριστής είναι γιατρός με εξειδίκευση ή πιστοποιημένη  – αισθητικός, αρμόδιος-α  να κάνει τη σωστή εκτίμηση λαμβάνοντας υπόψη τον τύπο του δέρματος, το χρώμα και την υφή της τρίχας πριν ορίσει το χρονοδιάγραμμα των θεραπειών.

Οι περισσότεροι άνθρωποι βιώνουν την αίσθηση σαν τσούξιμο ή κάψιμο. Μερικοί το αισθάνονται σαν χτύπημα από τεντωμένο λάστιχο. Όσο πιο σκούρα και σκληρή είναι η τρίχα τόσο πιο έντονη είναι η ενόχληση, όμως, οι πιο σκούρες τρίχες έχουν και καλύτερο αποτέλεσμα. Ένας άλλος παράγοντας στο επίπεδο της δυσφορίας είναι η πυκνότητα της τριχοφυΐας ή οι πολλαπλές τρίχες σε κάθε θύλακα. Αυτοί οι παράγοντες θα αυξήσουν την ενόχληση.

Οι άνθρωποι με σκούρα μαλλιά και ανοιχτόχρωμο δέρμα νιώθουν περισσότερο πόνο από ότι τα άτομα με ανοιχτόχρωμα μαλλιά και σκούρο δέρμα. Συνήθως, με το πέρασμα των συνεδριών η δυσφορία μειώνεται γιατί η τρίχα εξασθενεί. Αυτό ισχύει για όλους τους τύπους δέρματος. Οι δύο πρώτες συνεδρίες τείνουν να είναι αυτές που προκαλούν την περισσότερη δυσφορία. Ωστόσο, θα πρέπει να έχουμε κατά νου ότι ορισμένοι άνθρωποι είναι πιο ευαίσθητοι από άλλους.

Κατά τη διάρκεια των επομένων 10 ημερών  οι τρίχες της περιοχής θα αρχίσουν να πέφτουν.Αυτή η διαδικασία μπορεί να κρατήσει έως και 2 βδομάδες  . Η χρήση αντηλιακού  σε όλη τη διάρκεια αποτρίχωσης είναι απαραίτητη. Τα laser χρησιμοποιούνται στην ιατρική για 10 χρόνια και δεν έχουν αναφερθεί μακροπρόθεσμες παρενέργειες.

Δείτε προϊόντα μας

Breathe. Grow. Live.

Beauty Harmony & Spa

Δείτ τη δουλειά μας