Μακιγιάζ

Όπως και αν το προτιμάμε, natural ή βραδινό, το μακιγιάζ αναδεικνύει τα φυσικά μας χαρακτηριστικά και φτιάχνει τη διάθεσή μας. Ενημερωνόμαστε συνεχώς για όλες τις νέες τάσεις στο μακιγιάζ, χρησιμοποιούμε πολλές διαφορετικές τεχνικές και εξαιρετικά επαγγελματικά προϊόντα και σας προσφέρουμε ένα μακιγιάζ που θα αναδείξει την ομορφιά σας και θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας.

Καθημερινό μακιγιάζ

Πολλές φορές ένα υπερβολικό look σας κάνει να δείχνετε μεγαλύτερη σε ηλικία.Γι’αυτό η συμβουλή για ένα καθημερινό μακιγιάζ είναι ‘’όσο πιο απλό τόσο πιο καλό’’!

30€ (30 λεπτά)

Περισσότερα

Πρέπει να είναι διακριτικό σε φυσικές αποχρώσεις αλλά όχι άτονο. Έχοντας καθημερινά ένα όμορφα μακιγιαρισμένο πρόσωπο θα διαπιστώσετε πως αυτόματα θα ανεβαίνει και η αυτοπεποίθησή σας.

Γι’αυτό λοιπόν ένα μακιγιάζ για μια απαιτητική ημέρα χρειάζεται την παρέμβαση μιας επαγγελματία μακιγιέζ. Εκείνη θα φροντίσει πρώτα να θέσει τη σωστή βάση στο πρόσωπό σας και έπειτα με χρώματα σε φυσικούς τόνους θα τονίσει τα χαρακτηριστικά σας.

Δείτε προϊόντα μας

[dt_products_carousel slides_on_wide_desk=”5″ slides_on_desk=”5″ slides_on_lapt=”4″ arrow_bg_width=”36x” arrow_border_width=”0px” r_arrow_icon_paddings=”0px 0px 0px 0px” r_arrow_v_offset=”0px” l_arrow_icon_paddings=”0px 0px 0px 0px” l_arrow_v_offset=”0px” ids=””]

Breathe. Grow. Live.

Beauty Harmony & Spa

Δείτε τη δουλειά μας