Νύχια

Τα άκρα είναι από τα σημεία που τα προσέχουμε πολύ. Μία πραγματικά κομψή γυναίκα οφείλει να φροντίζει να είναι τα νύχια της όμορφα και περιποιημένα πάντοτε.

Τα νύχια δεν ολοκληρώνουν μία εμφάνιση, αλλά τη συμπληρώνουν. Οπότε γιατί να μην διακοσμήσεις και αυτό το σημείο για να έχεις μία τέλεια εμφάνιση;

Μανικιούρ

Τα περιποιημένα άκρα υποδηλώνουν μία γυναίκα που ενδιαφέρεται για τον εαυτό της, την εμφάνισή της και που δίνει σημασία στη λεπτομέρεια.

15€ (30 λεπτά)

Περισσότερα

Επιπλέον, είναι κάτι που όλοι προσέχουμε. Κάποιες από τις θεραπείες περιποίησης άκρων που εφαρμόζουμε στο ινστιτούτο μας, είναι το γαλλικό μανικιούρ, το μόνιμο γαλλικό, οι θεραπείες για πετσάκια και ευαίσθητα νύχια, το spa χεριών, κ.α. Υπάρχουν πολλές τεχνικές και άπειρα σχέδια στο μανικιούρ για να διαλέξετε αυτό που σας αρέσει περισσότερο και θα σας φτιάξει τη διάθεση.

Απόλαυση χαλάρωσης για τα κουρασμένα μας πόδια. Φωτεινά χρώματα, όμορφες αποχρώσεις, nude ombre και όλες οι νέες τάσεις της αγοράς, βρίσκονται στο ινστιτούτο μας. Είναι τόσο απλό και σου φτιάχνει τη διάθεση. Τα πόδια μας είναι από τα πιο σημαντικά μέρη του σώματός μας, καθώς μας μεταφέρουν παντού και καταπονούνται από ορθοστασία και άλλες δραστηριότητες. Είναι αναγκαίο λοιπόν να τα φροντίζουμε με ένα καλό πεντικιούρ σε τακτά χρονικά διαστήματα. Και ας μην ξεχνάμε, ένα περιποιημένο πόδι αναδεικνύει πάντα τη θηλυκότητά μας!

Δείτε προϊόντα μας

Breathe. Grow. Live.

Beauty Harmony & Spa

Δείτε τη δουλειά μας