Επαναστατική θεραπεία για άμεση επαναφορά του νεανικού δέρματος με πολύ καλά αποτελέσματα.

150€ ( 60 λεπτά)

Πρόκειται για μια θεραπεία η οποία έρχεται να υπηρετήσει το κομμάτι της πρόληψης αλλά και της καταπολέμησης των ρυτίδων, εμποδίζοντας τη φθίνουσα πορεία της αντιγηραντικής ασπίδας του δέρματος.

Οι ουσίες που συνήθως χρησιμοποιούνται είναι διαλύματα υαλουρονικού οξέος καθώς και συνδυασμός βιταμινών, αντιοξειδωτικών ουσιών, λευκαντικών ουσιών ανάλογα με την κάθε περίπτωση.

Πρόληψη και μείωση των επιφανειακών ρυτίδων

Βελτίωση μαύρων κύκλων

Αντιμετώπιση φωτογήρανσης

Σύσφιξη προσώπου και λαιμού

Διόρθωση ουλών ακμή

Φωτεινότητα και λάμψη

Η επιλογή των συστατικών τροποποιείται ανάλογα με τις ανάγκες του προσώπου και περιλαμβάνει:

  • Υαλουρονικό Οξύ, που είναι υπεύθυνο για την ενυδάτωση του δέρματος, καθώς συγκρατεί το νερό μέσα στο δέρμα, ενώ παράλληλα διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου.
  • Πεπτίδια που έχουν ισχυρές συσφυκτικές ιδιότητες.
  • Βιταμίνες που έχουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες και αναστέλλουν τη φθορά των ινοβλαστών, ενισχύοντας τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης.
  • Αντιοξειδωτικούς παράγοντες, που εμποδίζουν την καταστροφή των κυττάρων
  • Συνένζυμο Q10, που ενισχύει τις μεταβολικές διεργασίες του οργανισμού κ.ά.

Τα αποτελέσματα είναι εμφανή από την πρώτη συνεδρία, ενώ η συνολική βελτίωση της ποιότητας της επιδερμίδας πραγματοποιείται, συνήθως, σε 4 – 6 συνεδρίες.

Η χρήση τοπικής αναισθητικής κρέμας καθιστά τη θεραπεία  ανεκτή, ενώ αμέσως μετά την εφαρμογή κάνουμε κρυοθεραπεία για να ανακουφίσει το αίσθημα καύσου που συχνά υπάρχει.

Αποτελέσματα φαίνονται άμεσα μετά και από την πρώτη συνεδρία, με βελτίωση της υφής και της όψης της επιδερμίδας. Το επιθυμητό, αισθητικά, αποτέλεσμα επιτυγχάνεται αθροιστικά και για αυτόν τον λόγο απαιτούνται συνήθως 4-6 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 15-20 ημερών

Δείτε προϊόντα μας