Δερμοαπόξεση

Triple Action Dermabrassion 

H δερμοαπόξεση με διαμάντια  αποτελεί μία από τις 5 κορυφαίες μη-επεμβατικές θεραπείες με ορατά & άμεσα αποτελέσματα.

70€ (70 λεπτά)

Η Τriple Αction Dermabrassion  διαρκεί 70 λεπτά και είναι θεραπεία τριπλής δράσης , που συνδυάζει την απολέπιση,την ενυδάτωση και την ανάπλαση του δέρματος.

Χρησιμοποιώντας κεφαλές από γνήσια, κομμένα με  laser, διαμάντια αφαιρείται αναίμακτα η επιφανειακή στιβάδα του δέρματος με συνέπεια την λείανση του, ενώ παράλληλα μια απαλή αναρρόφηση ενεργοποιεί τον σχηματισμό νέου  κολλαγόνου & ελαστίνης.

Είναι η ιδανική και πιο απλή θεραπεία για ένα αναζωογονημένο, απαλό και καθαρό πρόσωπο. Απομακρύνει από το δέρμα μηχανικά το σμήγμα και όλα τα νεκρά κύτταρα και χαρίζει λεία, λαμπερή και νεανική όψη στην επιδερμίδα.

Μείωση των λεπτών ρυτίδων

Βελτίωση της υφής του δέρματος

Φυσική ενίσχυση των κυττάρων

Αποχρωματισμό κηλίδων

Ενίσχυση παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης

Λείανση των ουλών απο ακμή

Σμίκρυνση των πόρων

 

 

Ο αριθμός των συνεδριών ποικίλει ανάλογα με το πρόβλημα, συνήθως όμως αρκούν 4-5 συνεδρίες για άριστα αποτελέσματα, αν και η δράση της μεθόδου είναι ορατή από την πρώτη κιόλας φορά.

Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες από 18 ετών και άνω και είναι απολύτως ασφαλής, καθώς δεν ενέχει κινδύνους και παρενέργειες. Το δέρμα δεν ερεθίζεται και μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στην καθημερινότητά σας.