Υδροδερμο-
απόξεση

Η αγαπημένη μη επεμβατική θεραπεία των σταρ του Ηolywood

80€ (70 λεπτά)

To Spa Dermabrassion είναι το μοναδικό μηχάνημα υδρο-δερμοαπόξεσης που συνδυάζει τον καθαρισμό, την απολέπιση, την εξαγωγή του σμήγματος, την ενυδάτωση και την αντιοξειδωτική προστασία σε μία μόνο θεραπεία με αποτέλεσμα ένα καθαρότερο, ομορφότερο δέρμα χωρίς ερεθισμό ή χρόνο αποκατάστασης.

Πρόκειται για μια εξειδικευμένη θεραπεία βαθιάς απολέπισης , ήπιας δερμοαπόξεσης όπου δεν τραυματίζει το δέρμα αλλά το αφήνει από την πρώτη συνεδρία καθαρό, αναζωογονημένο, λαμπερό και ενυδατωμένο!

Ξεκινάμε με ντεμακιγιάζ αναλόγως με τις ανάγκες του δέρματος , ακολουθεί η εξειδικευμένη κεφαλή του μηχανήματος που εκτοξεύει νερό με πίεση και παράλληλα κάνει μια πολύ ήπια δερμαπόξεση πάνω στο δέρμα. Η δύναμη του νερού έχει εμπλουτιστεί με απαλά οξέα και στη συνέχεια εκτοξεύεται καθαριστική λοσιόν και αντιοξειδωτικές ουσίες και βιταμίνες!

Ακολουθεί μια fleece mask που με τη χρήση Gua Sha Roller , ενισχύουμε την απορρόφηση των συστατικών. Συνεχίζουμε με παγοθεραπεία για να ενισχύσουμε και τη συσφικτική δράση της θεραπείας. Τελειώνουμε με ενυδατική κρέμα ή αντιηλιακό.

  • Ηπια Απολέπιση Βαθιά ενυδάτωση και αναζωογόνηση του δέρματος, με άμεσα αποτελέσματα.
  • Βελτίωση του χρωματικού τόνου του δέρματος.
  • Παραγωγή νέου κολλαγόνου Διόρθωση των ατελειών της επιδερμίδας όπως μαύρα στίγματα, σημάδια κ.ά.
  • Μείωση της ύπαρξης των ελευθέρων ριζών

Όλες οι περιπτώσεις θαμπού και κουρασμένου δέρματος, ανεξαρτήτως ηλικίας και κυρίως αφορά τα πολύ ευαίσθητα και αντιδραστικά δέρματα Φωτογήρανση Πανάδες Σημάδια ακμής Λιπαρότητα Λεπτές ρυτίδες γύρω από τα μάτια και το στόμα