Αποτρίχωση προσώπου με Laser

Η αποτρίχωση με laser είναι η διαδικασία αφαίρεσης της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας μέσω της έκθεσης σε παλμούς φωτός λέιζερ που καταστρέφουν το θύλακα της τρίχας.

Η νέα τεχνολογία laser ονομάζεται Super Hair Removal  καταστρέφει μόνιμα τους θύλακες της τρίχας χωρίς πόνο και ερεθισμό ακόμα και σε μελαχρινά δέρματα ή σε ξανθές τρίχες.

Κατά τη διάρκεια των επομένων 10 ημερών  οι τρίχες της περιοχής θα αρχίσουν να πέφτουν.Αυτή η διαδικασία μπορεί να κρατήσει έως και 2 βδομάδες  . Η χρήση αντηλιακού  σε όλη τη διάρκεια αποτρίχωσης είναι απαραίτητη. Τα laser χρησιμοποιούνται στην ιατρική για 10 χρόνια και δεν έχουν αναφερθεί μακροπρόθεσμες παρενέργειες.

Η αποτρίχωση με laser είναι η διαδικασία αφαίρεσης της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας μέσω της έκθεσης σε παλμούς φωτός λέιζερ που καταστρέφουν το θύλακα της τρίχας.

Η βασική αρχή πίσω από την αποτρίχωση με laser είναι η επιλεκτική φωτοθερμόλυση  η αντιστοίχιση ενός συγκεκριμένου μήκους κύματος του φωτός με τη διάρκεια του παλμού για να επιτευχθεί η βέλτιστη επίδραση επί ενός στοχευμένου ιστού με ελάχιστη επίδραση στον περιβάλλοντα ιστό. Το laser μπορεί να προκαλέσει στοχευμένη βλάβη θερμαίνοντας επιλεκτικά τη μελανίνη, στην περιοχή που υπάρχει ανάπτυξη της τρίχας, ενώ δεν βλάπτεται το υπόλοιπο  δέρμα.

Το laser αποτρίχωσης στέλνει μία ακτίνα υψηλής συγκέντρωσης φωτός στους θύλακες των τριχών. Το χρώμα στα θυλάκια απορροφά το φως καταστρέφοντας την τρίχα. Το laser μπορεί να στοχεύσει επιλεκτικά σκούρες, χονδρές τρίχες αφήνοντας το γύρω δέρμα άθικτο. Κάθε παλμός του laser παίρνει ένα κλάσμα του δευτερολέπτου και μπορεί να στοχεύσει πολλές τρίχες ταυτόχρονα.

Η θεραπεία είναι ανώδυνη χάρη στον αυτόματο μηχανισμό ψύξης.

Ωστόσο ο βαθμός της αίσθησης είναι διαφορετικός από ασθενή σε ασθενή.

  • Άνω χείλος: 25€
  • Full face: 60€

Δείτε προϊόντα μας

[dt_products_carousel slides_on_wide_desk=”5″ slides_on_desk=”5″ slides_on_lapt=”4″ arrow_bg_width=”36x” arrow_border_width=”0px” r_arrow_icon_paddings=”0px 0px 0px 0px” r_arrow_v_offset=”0px” l_arrow_icon_paddings=”0px 0px 0px 0px” l_arrow_v_offset=”0px” ids=””]