Αποτρίχωση με κερί

Το ζεστό κερί είναι κατάλληλο για χρήση σε όλο το πρόσωπο. Άνω χείλος, μάγουλα, πηγούνι, ζυγωματικά και φαβορίτες είναι οι ιδανικές περιοχές για χρήση κεριού, ενώ στα φρύδια χρειάζεται υψηλή επιδεξιότητα για να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Καθαρίζουμε  με επιμέλεια την επιδερμίδα , ώστε να μην υπάρχουν ίχνη λιπαρότητας. Θερμαίνουμε  το περιεχόμενο σε χαμηλή φωτιά μέχρι να λιώσει και να αποκτήσει την όψη του μελιού, το αφήνουμε  να κρυώσει για λίγο και απλώνουμε μια λεπτή και ομοιόμορφη στρώση κεριού στο μέρος που θέλουμε να αποτριχώσουμε. Τραβάμε την επίστρωση προς την αντίθετη φορά των τριχών.

Το κερί είναι από τις πιο αποτελεσματικές και ασφαλείς μεθόδους αποτρίχωσης. Αφήνει βελούδινο δέρμα, ενώ τα αποτελέσματά του διαρκούν έως και 5 εβδομάδες, αφού οι τρίχες αφαιρούνται από τη ρίζα τους. Με την πάροδο του χρόνου οι τρίχες βγαίνουν πιο λεπτές και αραιές.

Συχνά προκαλείται ερεθισμός, γι αυτό καλό είναι την ημέρα της αποτρίχωσης να αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο και το μπάνιο σε θάλασσα ή πισίνα. Επίσης, οι τρίχες πρέπει να είναι τουλάχιστον τρία χιλιοστά για να αφαιρεθούν.

Αφιερώστε στον εαυτό σας λίγο παραπάνω χρόνο, για ριζική αποτρίχωση με ζεστό κερί και θα έχετε λεία και απαλή επιδερμίδα, για πάνω από 4 εβδομάδες.

Δείτε προϊόντα μας