ΒΙΤΑΜΙΝΗ Α Μεγαλύτερη προβολή

RETINOL TREATMENT by MEDIK8

vita

Βιταμίνη Α: Ισχυρό Όπλο Κατά της Ακμής και της Γήρανσης

70,00 €

 Η πιο σημαντική ιδιότητα της βιταμίνης Α στο δέρμα φαίνεται να είναι το διεγερτικό αποτέλεσμα στα κύτταρα του σώματος. Πιο συγκεκριμένα, παίζει σημαντικότατο ρόλο στην κυτταρική ανάπλαση, ενισχύει, δηλαδή, το σχηματισμό, νέων κυττάρων. Η Βιταμίνη Α δεν δρα μόνο προληπτικά προλαμβάνοντας τα σημάδια της γήρανσης, αλλά και επιδιορθωτικά,  λειαίνοντας ακόμα και τις πιο βαθιές ρυτίδες (Αντιρυτιδική Δράση), ενώ καθαρίζει την επιδερμίδα από τα νεκρά κύτταρα (Απολεπιστική Δράση). Πρέπει, επιπλέον, να τονιστεί ιδιαίτερα ότι δρα επικουρικά στη θεραπεία της ακμής. Η Βιταμίνη Α αποτελεί ένα φυσιολογικό ρυθμιστή του σμήγματος, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην εξαφάνιση των φαγεσώρων.

Η τοπική εφαρμογή, λοιπόν, της Ρετινόλης – όπως ονομάζεται  η βασική μορφή της βιταμίνης Α, από χημική άποψη – επιβάλλεται, ώστε να επιτύχουμε τη μέγιστη συγκέντρωσή της, απελευθερώνοντάς την κατευθείαν στο δέρμα μας και αποκομίζοντας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.
Η μεγαλύτερη, ωστόσο, δυσκολία που αφορά στη Ρετινόλη είναι η απουσία σταθερότητας. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι αλλοιώνεται εύκολα λόγω της ηλιακής ακτινοβολίας και του αέρα.
Μια καινοτόμος, επαναστατική τεχνολογία που κυκλοφόρησε πρόσφατα και στη χώρα μας κατόρθωσε να ξεπεράσει τη δυσκολία της οξείδωσης του περιεχομένου των περισσότερων βιταμινούχων κρεμών. Μια από τις πιο πρόσφατες εφευρέσεις της κοσμετολογίας, στον τομέα της Βιταμίνης Α σήμερα, ακούει στο όνομα Medik8 μια πολύτιμη φόρμουλα η οποία ενσωματώνει καθαρή Ρετινόλη και έχει ενα σύστημα μεταφοράς βραδείας αποδέσμευσης, ώστε να  μεταφέρεται σταδιακά σε χοριακό επίπεδο μεγιστοποιώντας τα αποτελέσματα, ενώ ταυτόχρονα να ελαχιστοποιεί τυχόν ερεθισμούς. Οι  συγκεντρώσεις της βιταμίνης Α είναι απο 0,3% έως 1% και είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος ακόμη και για τα πιό ευαίσθητα.

Είπαν για εμάς!