ΒΑΘΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ Μεγαλύτερη προβολή

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΥΠΕΡΗΧΟ

dclean

Το Beauty Harmony & Spa σας προτείνει τη νέα, μη επεμβατική περιποίηση αναζωογόνησης και ανανέωσης χωρίς καμία παρενέργεια και ερεθισμό, τον καθαρισμό με υπέρηχους.

50,00 €

 Λόγω της θεαματικής βαθιάς καθαριστικής δράσης τους, τα κύματα υπερήχων είναι σε θέση να βελτιώσουν την υφή του δέρματος και να αποκαταστήσουν μια νεανική λάμψη!

Η θεραπεία συνδυάζει την τεχνολογία της μικρο-δερμοαπόξεσης και των υπερήχων. Προσφέρει βαθύ καθαρισμό στο δέρμα καθώς απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και το σμήγμα από την επιφάνεια του δέρματος. Βοηθά αποτελεσματικά στην εξαγωγή του εγκλωβισμένου σμήγματος που φράζει τους πόρους του δέρματος.

Εξαιρετικά αποτελεσματική θεραπεία, σε δέρματα με λεκέδες, ουλές ακμής ή θαμπό – άτονο δέρμα λόγω ορμονικών διαταραχών. Με την βοήθεια των υπερήχων, ενισχύει την διείσδυση των δραστικών ουσιών των καλλυντικών που εφαρμόζονται σε κάθε περίπτωση. Κατάλληλη περιποίηση για κάθε τύπο δέρματος σε γυναίκες και άντρες για ένα δέρμα λαμπερό, φωτεινό, λείο, σφριγηλό και νεανικό.

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας και δείτε και αισθανθείτε την επιδερμίδα σας να ξαναβρίσκει άμεσα τη χαμένη της λάμψη και σφριγηλότητα με έναν ολοκληρωμένο βαθύ καθαρισμό!"

Είπαν για εμάς!