ΠΡΕΣΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ Μεγαλύτερη προβολή

ΠΡΕΣΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

press

Νέο

Το λεμφικό μασάζ βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και διευκολύνει την κυκλοφορία της λέμφου, με αποτέλεσμα ο οργανισμός να απελευθερώνεται από τις τοξίνες. Ενισχύοντας την τοπική κυκλοφορία μειώνεται δραστικά η κυτταρίτιδα και βελτιώνεται η υφή του δέρματος. Η πρεσσοθεραπεία είναι μια μέθοδος η οποία επιταχύνει την λεμφική παροχέτευση.

25,00 €

Η συσκευή 4 in 1 Body Shaping που χρησιμοποιείται κατά την εφαρμογή, είναι ένα ηλεκτρονικό μηχάνημα ιατρικής τεχνολογίας που αποτελείται από την ειδική φόρμα διοχέτευσης αέρα των 8 τομέων και επιταχύνει την λεμφική παροχέτευση. Η διοχέτευση του αέρα σε κάθε έναν από τους 8 τομείς της φόρμας, ελέγχεται από μικροεπεξεργαστή και συνδυάζει 4 κύριες λειτουργίες.

  • ΜΥΟΔΙΕΓΕΡΣΗ
  • ΥΠΕΡΥΘΡΗ ΘΕΡΜΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
  • ΠΡΕΣΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
  • ΜΑΓΝΗΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΧΑΜΗΛΩΝ ΡΕΥΜΑΤΩΝ

Η συσκευή διεγείρει και εκγυμνάζει τις μυϊκές ομάδες με την βοήθεια ειδικών ρευμάτων χαμηλής συχνότητας με αποτέλεσμα την σύσφιξη των μυών και την διάσπαση του περιττού λίπους.

Μια υπέρυθρη δέσμη θερμαίνει το σώμα, το οποίο μέσω της αναπτυσσόμενης υπεραιμίας και εφίδρωσης διευκολύνει την αποβολή τοξινών .
Είναι η ιδανική θεραπεία για ολόκληρο το σώμα γιατί ο συνδυασμός της ηλεκτροθεραπείας των μυών μαζί με την υπέρυθρη θερμοθεραπεία και το λεμφικό drainage προσφέρει άριστα αποτελέσματα στην διάσπαση του λίπους.

Μέσω μικροϋπολογιστή έχουμε την δυνατότητα επιλογής του προγράμματος θεραπειών για την ικανοποίηση των ατομικών απαιτήσεων του πελάτη. Επίσης έχουμε την δυνατότητα τροποποίησης των παραμέτρων της κάθε θεραπείας για βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων και εξατομίκευση των προγραμμάτων θεραπειών.

Η πρεσσοθεραπεία είναι πολύ ευεργετική για την τόνωση της ροής του αίματος και προσφέρει μια εξαιρετική μέθοδο για την βελτίωση χρόνιων προβλημάτων που συνδέονται με την κακή κυκλοφορία (φλεβική και λεμφική ανεπάρκεια), οίδημα και βαριά πόδια. Επίσης βοηθά στη μείωση του πόνου στους μύς και στις αρθρώσεις και έχει επίσης ένα χαλαρωτικό αποτέλεσμα μετά από εντατική αθλητική δραστηριότητα.

Είπαν για εμάς!