ΘΑΛΑΣΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ Μεγαλύτερη προβολή

ΘΑΛΑΣΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΩΜΑΤΟΣ

seaspa

Ο όρος «θαλασσοθεραπεία» προέρχεται από τις λέξεις «θάλασσα» και «θεραπεύω» και δηλώνει τη χρήση των στοιχείων της «θάλασσας» (θαλασσινό νερό, φύκια, θαλάσσια ιζήματα και άλατα) για θεραπευτικούς σκοπούς.

50,00 €

Και ποια είναι τα θεραπευτικά αποτελέσματα μιας θεραπείας Spa ή μιας θαλασσοθεραπείας; Ανάλογα με τα μίγματα των φυκιών και των αιθέριων ελαίων που θα χρησιμοποιήσουμε και με τις ιδιότητες που έχουν το καθένα τους μπορούμε να επιτύχουμε είτε αποτοξίνωση του σώματος, λιποδιάλυση, αύξηση του μεταβολισμού των κυττάρων τοπικά (μας βοηθούν αυτά στην αντιμετώπιση των οιδημάτων, στην κατακράτηση τοξινών και υγρών, με αποτέλεσμα το «ξεφούσκωμα» του σώματος και την απώλεια πόντων), ενώ μπορούμε ακόμα να επιτύχουμε (επιλέγοντας άλλα μίγματα φυκιών με αντίστοιχες ιδιότητες) την ενυδάτωση του δέρματος και την αποτοξίνωσή του σε συνδυασμό και με την αντιγηραντική αντιοξειδωτική δράση των κατάλληλων αιθέριων ελαίων. Μπορείτε λοιπόν να κάνετε θαλασσοθεραπεία με σκοπό την καλύτερη ενυδάτωση, θρέψη και αντιγήρανση της επιδερμίδας του σώματος ή του προσώπου σας ή με σκοπό την απαλλαγή από τις τοξίνες, τα κατακρατημένα υγρά και τα περιττά κιλά σας.

Όταν μάλιστα η θαλασσοθεραπεία συνοδεύεται με την κατάλληλη διατροφική αγωγή έχει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα και στο σώμα και στο δέρμα, αρκεί βέβαια να γίνεται υπό τις σωστές προϋποθέσεις, σε νόμιμους χώρους όπου πληρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής και χρησιμοποιούνται γνήσια θαλασσοθεραπευτικά σκευάσματα και αιθέρια έλαια.

Αδυνατιστική θεραπεία με αυτοθερμαινόμενα φύκια Αποτοξινώνει - Τονώνει - Αδυνατίζει

  • Αυτή η θεραπεία αποτελείται από ένα αυτοθερμαινόμενο μίγμα φυκιών που ακολουθείται από μασάζ. Η θερμική τους επίδραση απελευθερώνει θαλάσσια ενεργά συστατικά που προσθέτουν τα απαραίτητα μεταλλικά στοιχεία στο σώμα σας και σας γεμίζουν με μια αίσθηση ευεξίας και άνεσης.

Αποτοξινωτική θεραπεία φυκιών Αποτοξινώνει - Αναζωογονεί

Αυτή η θεραπεία αποτελείται από ενεργοποιητικό μασάζ και το Gel a Algues.

  • Βοηθά να βελτίωσει τη μικροκυκλοφορία
  • Διεγείρει την αποβολή των τοξινών, της υπερβολικής ποσότητας νερού και του λίπους
  • Καταπραΰνει, χαλαρώνει και αποσυμφορεί
  • Τονώνει και συσφίγγει την επιδερμίδα

Αδυνατιστική θεραπεία με αιθέρια έλαια Αδυνατίζει - Παροχετεύει - Τονώνει

Αυτή η θεραπεία αποτελείται από ένα μασάζ με αιθέρια έλαια και εκχυλίσματα βοτάνων που παροχετεύει  (αποστραγγίζει) και αποβάλλει τις τοξίνες ενώ διεγείρει και ενισχύει το δέρμα. Τα αποτελέσματα ενισχύονται με τη χρήση θερμικής κουβέρτας.

  • Βοηθά να διαλυθεί το ανεπιθύμητο τοπικό λίπος
  • Βοηθά στην αποβολή των τοξίνων και της υπερβολικής ποσότητας νερού
  • Βοηθά στη διέγερση της κυκλοφορίας
  • Τονώνει και συσφίγγει την επιδερμίδα
  • Ενυδατώνει τις ανώτερες στιβάδες της επιδερμίδας

Είπαν για εμάς!